top of page
  • תמונת הסופר/תValentna Glik

4 טיפים להתמודדות עם שפעת בדרך טבעית

השפעת נפוצה בעונה זו, ולא כמו שבאמת מדובר בתקשורת, אך בכל זאת יש הרבה אנשים שחולים, ויש עוד סיכוי להידבק. אני רוצה להכיר לכם את ההומאופת הצרפתי דידייה גרנגורגס. ואת המלצותיו איך להתמודד עם מחלת השפעת ועם התסמינים הפחות נעימים שלה:

1. להישאר במיטה, להירגע, לישון ולנוח. לבטל פגישות של עבודה, נסיעות ועסקים. לתת למישהו אחר לעשות את עבודות הבית. מנוחה מאוד חשובה בזמן מחלה. תנו לגוף כוח וזמן להתחזק הוא זקוק לכך.

2. עצה זו נוגעת לבני משפחה שמטפלים באחד מבני המשפחה שחולים, גם אם החולה משתעל והגרון שלו כואב מאוד, לא צריך לעטוף אותו ולחמם אותו יתר על המידה! תנו לגוף להחליט באופן עצמאי – אם מישהו רוצה להתעטף בשמיכה שיתעטף, אם החולה לא מעוניין להתעטף לא להכריח אותו שהגוף ינהג באופן טבעי למה שמתאים לו. אנחנו נוטים במיוחד לעטוף ילדים - אין צורך לעשות את זה, ואם הילד מזיע ורוצה למשל להוריד שמיכה אל תפחידו אותו עם הביטויים "אתה תצטנן" - זה לא יקרה. תנו לחולה לבחור את טמפרטורת הסביבה הנוחה ביותר עבורו.

3. מה שלפעמים דורש יותר התעקשות עם אדם חולה זה חיזוק משטר השתייה שלו. מטופל צריך לשתות לעתים קרובות יותר מהרגיל. מה בדיוק - שיבחר בעצמו - מישהו צריך תה חם עם דבש, מישהו מעדיף מרק עוף. נוזלים עוזרים לשטוף ולהוציא רעלים מהגוף.

וההמלצה האחרונה - תמכו במערכת החיסון באמצעים ידועים ויעילים-

· ויטמין סי 1000 מ"ג המלצה למבוגר.

· תמיסת אכינצאה - בדרך כלל 10 טיפות, אך עדיף לקרוא את ההוראות או לשאול את בית המרקחת כיצד ליטול אותה

· כמוסות שום - המינון היומי מצוין בהוראות.

כל הכלים הללו עוזרים לחיזוק החסינות, לתמיכה בחיוניות הגוף. בסופו של דבר איני יכולה שלא להיזכר בקיומה של הומאופתיה קלאסית, שיש בארסנל שלה המון רמדיס (הכנות הומאופתיות) שמאפשרות להתמודד עם שפעת באופן מהיר וקל כאשר הרמדי מותאמת לאדם באופן אישי.

תוכלו לקרוא על השיטה והעקרונות של ההומאופתיה באתר שלי www.panacea4u.com תהיו בריאים!


10 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page